Den Sorte Dame

Kaptein Sabeltanns stolte skute, "Den Sorte Dame", har seilt på alle De Syv Hav.

På De Syv Hav har ingen hørt om et eneste fartøy som kan seile fra selveste Kongen På Havet og hans menn. Det store dødningehodet av gull i akterenden får blodet til å fryse i årene på selv de mest hardbarkede sjøfolk.

I sommersesongen kan du bli med på tokt på Grashavet - og det er helt gratis. Den Sorte Dame og Grevinnen går i trafikk på Grashavet, mellom Bombay og Kaptein Sabeltanns Verden. Ute på Grashavet er det duket for sjøslag mellom de to sjørøverskutene.

I store deler av sommersesongen har Den Sorte Dame og Grevinnen også sjøslag inne i Dødningskallebukta i Abra Havn, fire ganger daglig.

I samme periode kan beboere i Abra Havn møte opp på Den Sorte Dames brygge på morgenen for å seile med skuta til frokostbord i Kaptein Sabeltanns verden. Og når mørket senker seg om sommeren smyger skuta seg inn i Kjuttaviga, med lanternene slukket og Kaptein Sabeltann på broen. 

Avganger hele dagen i høysesongen, ca. hvert 20. minutt. Møt opp ved brygga i Kaptein Sabeltanns Verden eller i Bombay, og still deg i kø.

TIPS:
* Møt opp ved den aktuelle brygga i god tid før avgang.
* Traller og vogner er ikke tillatt om bord.

Alder:
For barn fra 7 år (alene), de under 7 år i følge med voksen (over 18 år).

Seiler fra/til:
Havn i Bombay og i Kaptein Sabeltanns Verden.

Fakta om Den Sorte Dame

Bygget i 1994. Døpt av gudmor Wenche Foss i Oslo.

 

 

Trenger du hjelp?