Kaptein Sabeltanns Smokkarium

Er barnet ditt snart ferdig med smokken? Da kan den leveres til Kaptein Sabeltann.

Her kan barna overlate smokkene sine i Kaptein Sabeltanns varetekt. Tusenvis av smokker er levert av barn fra hele Norge.

Kaptein Sabeltann vokter over tusenvis av smokker i en stor skattekiste i Kaptein Sabeltanns Verden i Dyreparken. Smokkene er levert inn av barn fra hele Norge. Nå venter han på din smokk, tutt eller sutt!

Det er aldri lett å skilles fra det kjæreste man har. Da er det kanskje en trøst at Kongen på Havet har et eget Skattkammer for slike verdifulle gjenstander. Du kan be mamma eller pappa sende smokkene, så kan du være helt trygg på at de er i sikkerhet de neste hundre år.

Helt innerst i Kaptein Sabeltanns Verden i Dyreparken står det som sannsynligvis er verdens største skattekiste. Her kan du legge smokkene dine inn i en liten luke, så forsvinner de inn i kisten sammen med alle de andre tusen smokkene som barn har levert. Det er et lite vindu i siden, slik at du kan se inn i kisten. Smokkekisten i Kaptein Sabeltanns Verden er tilgjengelig hver eneste dag hele året, i Dyreparkens åpningstider.

Dersom du ikke har anledning til å legge smokkene dine i kisten selv, kan du sende dem i posten til denne adressen:

Adresse:
Kaptein Sabeltanns Smokkarium, Postboks 307, 4663 Kristiansand

NB: Husk å skrive fullt navn og avsenderadresse, ellers vet vi ikke hvem vi skal sende takkebrevet til.

Trenger du hjelp?