Kokk i Abra Havn

Arbeidsoppgaver:
- Tilberedning og anretning av varm og kald mat på fastsatt meny/buffe
-
Forefallende kjøkkenrutiner, herunder mathygiene og renhold på kjøkken og restaurant
-
Gjennomføring av store og små arrangement og selskaper

Arbeidstid:
Arbeidstiden vil variere, både dagvakter, kveldsvakter og helgevakter.

Ønskede kvalifikasjoner:
-
Fagbrev
-
Relevant arbeidserfaring
- Fylt 18 år

-
Må snakke minst et skandinavisk språk 
-
Gode samarbeidsevner
-
Nøyaktighet, punktlighet og effektivitet

Personlige egenskaper:
-
Lærevillig og pliktoppfyllende
-
Stå-på-vilje og evne til å takle hektiske perioder
-
Klare å skape et godt miljø og teamfølelse med øvrig kjøkkenpersonell og servitører
-
God på å lære opp andre
-
Selvstendig

Trenger du hjelp?