Sesongmedarbeidere - Ofte stilte spørsmål

Når får jeg beskjed om jeg får jobb eller ikke?
Søkerne kommer til å bli behandlet fortløpende. Det er vanskelig å være konkret på hvor lang tid det vil ta, siden det er svært mange søkere, og mange hensyn å ta. Så snart din søknad er behandlet vil du få informasjon på e-post om hva som skjer videre.  Vi gjør oppmerksom på at tidspunktet man får tilbakemelding på vil variere fra kandidat til kandidat.

Hvor mange uker må jeg kunne jobbe i løpet av en sesong for å kunne få sesongjobb?
Det tar tid å sette seg inn i arbeidsoppgavene og hovedsesongen vår er i juli, derfor bør du kunne jobbe minimum 5 uker i skolens ferie.

Hvor mye får jeg jobbe i løpet av sesongen?
Vi har mange ulike avdelinger her i Dyreparken, disse har ulike åpningstider og det varierer hvor lang sesong de enkelte avdelingene har. Din eventuelle sesongleder vil avklare arbeidstider og vakter med deg.

Hvor lenge varer intervjuet?
Hver kandidat må kunne sette av 3 timer til intervjurunden. Det er ikke sikkert at det kommer til å ta så lang tid, men om man er sist i rekka kan det ta 3 timer fra en kommer inn på gruppeintervjuet til en er ferdig med enkeltintervjuet.

Hvor er Abra Havn?
Abra Havn er Kaptein Sabeltann sin sjørøverlandsby. Abra Havn ligger på østsiden av Grashavet, i kanonkuleavstand fra Dyreparken. Det tar kun 8 minutter å gå langs gang- og sykkelstien fra Dyreparkens hovedinngang. Følg skilter fra hovedinngangen og gå mot IKEA.

Hvordan kommer man seg til Abra Havn?
Abra Havn har egne parkeringsplasser og en kan fint komme seg hit med buss. Ta rute M1 eller 01. M1 bussen går til Dyreparken, og 01 går fra Dyreparken. Se rutetider på www.akt.no. Buss fra Arendal: Timesekspressen hver halvtime. Stopper ved Dyreparken. Retur fra Quality Hotel.

Hvor kan jeg bo i mens jeg jobber i Dyreparken?
Dyreparken kan dessverre ikke være behjelpelige med å finne bosted til sine ansatte. Alle som får jobb hos oss har selv ansvaret for å finne eget bosted. Vi anbefaler alle å være ute med dette i god tid. Kristiansand er et populært sted å feriere om sommeren og det kan være utfordrende å finne en leilighet her på kort tid.

Må jeg beherske norsk som arbeidsspråk?
De fleste av våre gjester snakker norsk og vi har norsk som arbeidsspråk. Det er derfor viktig at du både kan forstå og blir forstått på norsk.

Må jeg ha med vitnemål eller attester?
Vi krever ikke at dere må ha dette, men veldig flott om dere har dette med på intervju.

Hva kan jeg forvente å få i timelønn?
Sommeransatte får lønn i henhold til fødselsår. Se oversikten her over lønnssatsene vi benytter. Dette er lønnssatser for 2016, lønnssatser for 2017 kommer.

 

Trenger du hjelp?