Velg tema:

Referanser:

"Det var en veldig fin kveld med måneskinn. Flott å gå rundt i Parken når det er snø!"

"Julematen vi fikk servert på Ankerstua var spesielt bra. Den var av ypperste klasse! Det var også veldig fint med alle lysene og pyntingen til advent."

"Julegløgg i Skomakergata var en kjekk start."

"Artig kombinasjon med guiding og julemiddag!"

"God mat, annerledes opplegg enn tradisjonelt julebord, hyggelig betjening og god service."

"Vi hadde en helt fantastisk opplevelse hos dere i går, til tross for litt ustabilt vær. Dette var nok en opplevelse for livet for mange. Tusen takk!"

Julebord

Et julebord i Dyreparken vil gi deg en magisk avslutning på året som er gått.

Etter at Dyreparken har lukket sine porter for kvelden, våkner en egen verden av dyriske og aktivitetsfylte opplevelser til liv.

Fakler, nisseluer og tradisjonelle juletoner setter deg og din gruppe i den rette julestemningen. I lyset fra faklene, på vei innover i Dyreparken, møter vi dyrene som også får litt julegodt. Her treffer vi på ulv, jerv, gaupe og elg i trolske omgivelser. Glødende rovdyrøyne følger dine minste bevegelser.

Et sprakende bål lyser mot oss fra Bålplassen og det serveres en liten spekelefse til hver, med et glass drikke til. Her sitter vi og hygger oss med ulvene som nærmeste nabo.

HELAFTEN
I tillegg kan du velge å oppgradere opplevelsen til en helaften. Da får dere avsluttet kvelden i et av våre spesielle lokaler med tradisjonell julemat. Her får den gode stemningen fortsette utover i de sene nattetimer. Underholdning kan skreddersys etter ønske. For forslag til bespisning, se menypunktet "Julemat".

KONTAKT:

For et uforpliktende tilbud, ta kontakt med oss på event@dyreparken.no