Dyreopplevelser i Jungelen

Tør du? Da kan du få kjenne tarantellaens små føtter kile deg i håndflaten. Og tør du mer? Da kan du få kjenne kongeboaen sin styrke i det den smyger seg oppover armen din.

I Dyreparkens jungel kan du få treffe dyrene du tidligere kun har sett på trygg avstand bak en glassrute, eller i David Attenboroughs fang på et dyreprogram på tv.

Gir reptiler deg høy puls vil den falle drastisk hos lemurene, og latterer sitter løst i det Ringhalelemuren hopper fra skulder til fang på jakt etter fruktbitene du holder i hendene dine. Visste du forresten at det hos lemurene er kvinnene som bestemmer? Mens det hos sjimpansene er motsatt? Julius er den stolte alfahannen som elsker å få besøk; velkommen til jungelen!

Bli med på en spennende reise gjennom jungelen, og møt tarantellaen på 50 gram og sjimpansen på 80 kilo.

Turen inneholder en snack og litt drikke, og gjøres komplett med middag i et tematisert lokale.

Kontakt:  
event@dyreparken.no

Dyreparken Event: Referanser fra Jungelen

"Dette gjør vi gjerne igjen en annen gang, og det er noe jeg bestemt vil anbefale andre å prøve. Dere levde opp til forventningene og vel så det."

"Fikk litt av alt. Dyr, underholdning, mat."

"Tusen takk for en kjempe flott kveld i går!!! Alle var så fornøyde, og syntes det var et moro opplegg, en koselig plass å spise og veldig god mat."

"Annerledes opplegg enn "bare en fest", og man fikk oppleve ting man ikke gjør på en vanlig dag i Dyreparken."

Henvendelse om event

Trenger du hjelp?