Familiedag

Fordi familietid er viktig gir vi dere en mulighet til å ta kolleger og deres familie med på en drømmedag for liten og stor. 

Dyreopplevelse
Vi kan love deg en nær og spektakulær opplevelse. Å kjenne tarantellaens små føtter i håndflaten, eller å stå ansikt til ansikt med den sibirske tigeren gjør at du husker nettopp denne dagen.

Sjørøverkamp
Kast loss. Sett seil! Lad kanonene. Med vannballonger skal det avgjøres hvem som er skatten verdig. Gull gleder barn og voksne, denne skatten er verdt å kjempe for. Hiv o`hoi!

Kveldsarrangement
Etter stengetid er hele Dyreparken deres. Jungelbob og Tømmerrenna Nilen sørger for vind i håret, og kanskje en vannsprut eller to. Grillfest i Kardemomme By med en røver som lusker rundt grillpølsene, men uten at Tante Sofie teller hvor mange pølser du spiser. 

Karneval
Abra Havn blir levende når dere kommer til karneval. Ansiktsmaling, flammeblåsere og musikk skaper spenning og latter. Markedet syder av liv, og blant sjonglører og tryllekunstnere finner du ut at den gode lukten kommer fra nygrillede pølser og rosa sukkerspinn.

Kontakt:
event@dyreparken.no

Dyreparken Event: Referanser fra Familiedag

"Vi er alle kjempe fornøyde med opplegget på familiedagen. Kun positive tilbakemeldinger fra deltakerne. Pluss for bra tilrettelegging av mat for allergikere som vi hadde med oss. Alle hadde en kjempe fin oppelvelse. Takk for oss, vi kommer gjerne igjen."

"Vi hadde en kjempe fin opplevelse i Dyreparken og fikk mange positive tilbakemeldinger fra de ansatte."

"Alt gikk på skinner, og så var vi i tillegg heldige med været."

"Helt supert hele pakka! Maten, folka, dyra, mixen - alt!"

Henvendelse om event

Trenger du hjelp?