ConocoPhillips

ConocoPhillips-ansatte med familie ønskes velkommen til familiedag søndag 12. juni 2016.

Vi har valgt å ta en egenandel på kr 150 per person for å få mest mulig ut av velferdspengene og dermed flere tilbud. Ved påmelding vil du få tilsendt inngangsbillettene dine per e-post. Disse medbringes til Dyreparken.

Det er satt en grense på 7 personer per ansatt. Er det behov for ett større antall må man ta kontakt med velferdskoordinator på tlf. 52 02 15 22.

I Dyreparken får dere møte både eksotiske, nordiske og afrikanske dyr. I tillegg fylles dagen med mange andre spennende aktiviteter. I Dreggen får dere en skikkelig luftetur mot skyene, mens JungelBob sørger for tøffe kurver og kiling i magen. I vannrenna Nilen får dere også bra med vind i håret og kanskje en vannsprut i ansiktet. Ombord på Den Sorte Dame avfyres det kanonsalver til kruttrøyken ligger tett.

Popcorn og sukkerspinn blandes med latteren til barn og voksne som koser seg. En familiedag i Dyreparken er en uforglemmelig opplevelse for både liten og stor.

Dato: 12. juni 2016
Klokkeslett: kl 10 – 19
Bespisning: Mellom kl 12 – 14 blir det grilling på Kjuttaviga Vertshus.  Det serveres pølser og hamburger med enkel garnityr og salat. Det serveres en enhet med mineralvann per person, samt kaffe.   

Påmelding: Meld deg på her
Påmeldingsfrist: 29. mai
Egenandel: kr 150 per person 

Påmelding er bindende og innbetalt egenandel vil ikke bli refundert.

Har du behov for overnatting? Bestill overnatting her:

Abra Havn

Scandic Dyreparken Hotel

Trenger du hjelp?