Velg tema:

Når Dyreparken åpner etter stengetid

 • Tropisk

  Du vet ikke hva som vil dukke opp rundt svingen eller bak døren. Det er mørkt i jungelen under tak, ukjente lukter blander seg, og av og til må du dukke for å unngå de mest innpåslitne greinene. Så hører du den dumpe lyden av en krokodille som smyger seg ned i vannet. Med Dyreparken Event kommer du nærmere dyrene enn du kanskje tør.

  Les mer
 • Nordisk

  Tenk deg at du tusler i tussmørket og føler stirrende øyne i nakken. Du hører rasling i kratt, taslende poter på myk skogbunn. Dunkende hjerteslag, greiner som knekker – og et ulvehyl som brått skjærer gjennom tåken og stillheten.

  Les mer
 • Tiger

  Du står og venter, litt utålmodig kanskje. Skjer det ikke noe? Men så, plutselig, ut av det stummende mørket med eksplosiv kraft. Et dyr, et fryktinngytende dyr, i et byks som du ikke har sett maken til. Den er 250 kilo tung og heter Ulysses.

  Les mer
 • Kutoppen

  På Dyreparkens høyeste punkt ligger KuToppen. KuToppen er en god, gammeldags bondegård med lukter og lyder som man forbinder med ferie på landet. Med Dyreparken Event får du muligheten til å oppleve en ekte gourmetaften på KuToppen.

  Les mer
 • Animal Art

  Med Dyreparken Event kommer du nærmere dyrene enn du kanskje tør. Animal Art er et konsept hvor det samtidig er viktig å legge merke til dyrenes karakteristiske trekk.

  Les mer
 • Familiedag

  Visste du at du kan leie hele Dyreparken for en dag? Konseptet "Familiedag" betyr at din bedrift kan invitere ansatte med familier til en ettermiddag med fartsfylte og morsomme opplevelser for både liten og stor.

  Les mer
 • Sjørøvertokt

  Med Dyreparken Event får du en forrykende sjørøveropplevelse på selveste Grashavet. Med skaut og lapp over øyet er du og kollegene dine klare til å mønstre på de to sjørøverskutene Grevinnen og Den Sorte Dame. Dere ønskes velkommen ombord med en ekte kanondrink.

  Les mer
 • Julebord

  Et julebord i Dyreparken vil gi deg en magisk avslutning på året som er gått.

  Les mer
 • Bli med til en eksotisk øy fylt av spektakulære sklier, vannrutsjebaner og en sydlandsk stemning.

  Les mer
    

Opplevelser av en annen verden

Skal du arrangere konferanse, kick-off, teambuilding, firmafest, julebord, sommerfest eller annen sosial sammenkomst? Dyreparken Event kan da gi deg og din gruppe opplevelser av en annen verden.

Dyreparken Event tilbyr unike opplevelser for bedrifter og grupper etter stengetid - relasjonsbygging og sosial hygge i spektakulære omgivelser. Dyrearken Event gir deg muligheten til å oppleve Dyreparken på en annerledes måte.

HELAFTEN
Kvelden kan gjøres til en helaften med bespisning i et av våre spesielle lokaler. Vår dyktige kjøkkensjef skreddersyr meny etter ønske, og vi har alle rettigheter. Vi skreddersyr også underholdning.

KONTAKT:

For et uforpliktende tilbud, ta kontakt med oss på event@dyreparken.no