Afrika på alle kanter

Ikke noe annet område i Dyreparken er så gjennomtematisert som Afrika. Arkitektur, lyder og musikk skal sette deg i den rette stemningen når du går inn gjennom portene til Afrika.

Banda Afrika (Safariet) er inneområdet til sjiraffer, sebraer og de andre afrikanske dyrene. Her er det åpent hver dag hele året. Du er hjertelig velkommen inn i stallen.

Kilima Simba er det afrikanske navnet på løvehuset. De mektige løvene har et stort, moderne hus og et kjempeflott, oversiktlig uteområde med god plass.

Kiwanja er et lekeområde hvor barn kan more seg med aktiviteter av mange slag, mens Manyatta er navnet på Barnas Afrikanske Landsby, et område hvor barn kan klappe små afrikanske dyr, som f.eks. griser og geiter. Ikke noe annet sted i Dyreparken får du så god nærkontakt med dyrene som i Manyatta.

Mange afrikanske dyr finner du også på Savannen, som sjiraffer, sebraer, eland-antiloper og strutser. Baobabtreet som troner ute på Savana er et flott skue. Treet er en kopi av trærne som kalles "omvendte tre".

Trenger du hjelp?