KAMPANJE: Kaptein Sabeltannferie 3-dagerspakke

Den ultimate sjørøveropplevelsen for små og store landkrabber! Billetter til forestillingen + 3 overnattinger + 3-dagers billetter til begge parker

Den ultimate sjørøveropplevelsen i sommer! Ved å ankomme på utvalgte datoer i juli, sparer du gullpenger i fleng på veiledende priser i juli. Tilbudet varer kun til 31. januar 2017!

Kampanje: "Kaptein Sabeltannferie 3-dagerspakke"

* Forestillingen "Kaptein Sabeltann og Den Forheksede Øya" (mulighet til å velge beste tilgjengelige plasser i amfiet)
* 3 overnattinger på sjørøverhotellet Abra Havn
* 3-dagers inngangsbillett til begge parker
* Sjørøvergaranti (underholdning) morgen og kveld i Abra Havn

Spar inntil kr. 1000* på veilendende priser ved å velge denne pakken!

Dette pakketilbudet gir det mulighet til å velge forestillingsbilletter på beste tilgjengelige plassering / øverste prisklasse og gir deg overnatting med sengeplasser til alle boende gjester over 3 år.

Passet ikke datoene for kampanjen? Da anbefaler vi deg å velge pakketilbudet Sjørøverferie 3-dager - og legge til ønskede forestillingsbilletter til kveldsforestillingen i tillegg.

Alle våre pakketilbud gjelder for minimum 2 personer over 3 år

 

 

* Priseksempelet gjelder ved 2 voksne og 3 barn

 

Fakta om pakker og kampanjer i Abra Havn

Våre pakker inkluderer overnattinger i Abra Havn og kombibilletter til Dyreparken og Badelandet. Enkelte pakker innholder kun overnatting og forestillingsbilletter.

Merk at alle våre pakketilbud forutsetter minimum 2 personer over 3 år og fra-priser  gjelder for 2 voksne og 3 barn over 3 år i en standard sjørøverkåk med 5 sengeplasser.

Se alle våre pakker og kampanjer i Abra Havn

Trenger du hjelp?