Overnatting på sjørøverhotellet Abra Havn

Sjørøverhotellet Abra Havn ligger i kanonkuleavstand fra Dyreparken. Hva med å bo i Kaptein Sabeltanns suite? Eller i Pelle og Pysas hus?

Abra Havn er Kaptein Sabeltanns univers, med 171 leiligheter tematisert i sjørøverstil. Her blir man ikke en passiv tilskuer, men lever midt i en skikkelig sjørøverstemning bak de høye murene. Abra Havn sin hovedsesong er fra påske til og med høstferien.

Overnattingsbyen Abra Havn ligger på østsiden av Grashavet. Det er kun 600 meter å gå langs gang- og sykkelstien til Dyreparkens hovedinngang.

20 ulike kategorier leiligheter
Velg mellom alt fra de minste sjarmerende enhetene (toroms sjørøverkåk med to sengeplasser) til den mest eksklusive boligen, Tårnsuiten i Heksas Miriams hus med tre soverom og plass til åtte personer.

Det er 20 ulike kategorier hus. Alle leiligheter er tilrettelagt for selvhushold (kjøleskap, kokeplate og mikrobølgeovn). Samtlige enheter har uteplass. Etter at de minste barna er lagt på kvelden kan dere sette dere ut for å nyte den sydende stemningen i sjørøverlandsbyen.

Pris
Fra kr 299 per person. Prisene varierer etter sesongene

Sesongen 2016:
Sjørøversesongen starter fredag 18. mars. Det er underholdning og sjørøvergaranti hver dag i påskeferien, alle påfølgende weekender og helligdager, hver dag i perioden 27.mai - 14. august, alle påfølgende weekender og hver dag i begge høstferieukene

Hver underholdningsperiode starter med ettermiddag-/kveldsunderholdning og avsluttes med morgenopptrinn/vekking 

Opplevelser
Gjestene i Abra Havn får tilgang til eksklusiv underholdning kun for boende gjester morgen og kveld i vår hovedsesong. 

Frokost med sjørøvere
Som boende gjest får du også mulighet til å bestille plass til "Frokost med sjørøvere". Dette er et tilbud som har begrenset plass per dag og skjer i hovedsesongen. Vi ber deg være tidlig ute med å bestille plass. I tillegg til dette tilbyr Abra Havn flere ulike frokostalternativer

Rabatt på billetter
Bor du i Abra Havn rabatt på kombibilletter til Dyreparken og Badelandet dersom du kjøper disse samtidig med overnatting på dyreparken.no. Rabatten for kombibilletter er for 2016:
* 2 dager til prisen av 1
* 3 dager til prisen av 2
* 4 dager til prisen av 3
Rabatten blir automatisk fratrukket når du bestiller overnatting og inngangsbilletter samtidig. Det er også rabatt på inngangsbilletter i alle våre pakker og kampanjer.

Se på utvalget av spennende leiligheter under - og book direkte!
For spørsmål om booking og bestilling i Abra Havn:
* Dyreparken Booking 81 53 39 00 (hverdager 08.00-16.00)
* Abra Havn - resepsjon 95 19 63 06 (etter kl 16.00 hverdager og i helg)

Trenger du hjelp?